تب مالت مهمترین بیماری ناشی از آلودگی شیر و مصرف فرآوردههای لبنی غیر پاستوریزه است. دکتر بابک ایزدی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در دومین روز از همایش کشوری شیر ، فرآوری و سلامت مصرف کنندگان گفت: شیر با داشتن ویژگیها و صفات ممتاز غذایی به سرعت در معرض آلودگی قرار میگیرد و بیماری تب مالت مهمترین بیماری ناشی از آلودگی شیر است. ایزدی گفت : احتمال آلودگی شیر در مراحل مختلف شیردوشی ، جمع آوری ، حمل و نقل ، تبدیل و فرآوری در کارخانه ، توزیع و مصرف وجود دارد. وی با تاکید بر سلامت مصرفکنندگان گفت: با عرضه فرآوردههای پاستوریزه شیوع بیماریهای قابل انتقال از راه شیر چون تب مالت ، سل ، سالمونلوز ، اسهال خونی و ناراحتیهای گوارشی به حد قابل ملاحظهای کاهش یافته است.
نقل از دکتر حاجی امینی که: متاسفانه در کشورهای در حال توسعه مصرف فرآوردههای لبنی غیر پاستوریزه به وضوح دیده میشود. به گفته وی، شهرستان سنقر ، در استان کرمانشاه به دلیل بالا بودن مصرف شیر و پنیر محلی بیشترین تعداد مبتلایان تب مالت این استان را دارد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزایش کیفیت شی ر، قیمت مناسب ، نظارت دقیق بر تولید شیر ، طعم مناسب با ذایقه مردم را از راههای کاهش مصرف شیر و فراوردههای غیر پاستوریزه بیان کرد. در سال جاری بیش از ۴۰۰بیمار مبتلا به تب مالت در استان کرمانشاه گزارش شده است.
نقل از دکتر حاجی امینی که: متاسفانه در کشورهای در حال توسعه مصرف فرآوردههای لبنی غیر پاستوریزه به وضوح دیده میشود. به گفته وی، شهرستان سنقر ، در استان کرمانشاه به دلیل بالا بودن مصرف شیر و پنیر محلی بیشترین تعداد مبتلایان تب مالت این استان را دارد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزایش کیفیت شی ر، قیمت مناسب ، نظارت دقیق بر تولید شیر ، طعم مناسب با ذایقه مردم را از راههای کاهش مصرف شیر و فراوردههای غیر پاستوریزه بیان کرد. در سال جاری بیش از ۴۰۰بیمار مبتلا به تب مالت در استان کرمانشاه گزارش شده است.
قوانین،برای تبدیل شدن از یک مدیر خوب به یک مدیر عالی
شیر ,، ,تب ,آلودگی ,مالت ,بیماری ,تب مالت ,آلودگی شیر ,ناشی از ,از آلودگی ,بیماری ناشی ,مالت مهمترین بیماری ,علوم پزشکی کرمانشاه
درباره این سایت